Vores historie

Shawn London blev opstartet tilbage i 2015 på et drengeværelse, hvor man især var dybt fascineret af storbyen London og deres modeverden, hvilket også resultat i navnet Shawn London.

Filosofien bag, har hele tiden været planlagt, hvilken vej man ville gå og hvilke målgruppe man forsøgte, at gå efter. Man ville skabe et enkelt mærke, men samtidigt meget unikt, som kombinere printet produkter og deres helt eget stilmæssige præg i form af deres logo broderet på venstre side af brystet. 

Garvede kendere af vores brand ved det måske allerede, men hos Shawn London udgiver vi ikke sæsonbetonede kollektioner, men lancerer i stedet nye varer kontinuerligt. Jeg er overbevist om, at mange gode gaver gavner mere end få store! Når nye produkter bliver lanceret, vil de blive vist frem på vores sociale medier.

 Mange af vores produkter vil blive lanceret som limited editions, hvilket betyder, at de kun er tilgængelige i et bestemt antal. Så snart den sidste af sådan et style har forladt vores lager, kommer den aldrig på lager igen. Dette er med til at sikre dig, at du ikke møder en i gadebilledet med samme påklædning. Limited editions betyder ikke prishop, og vil derfor ikke være dyrere end vores andre produkter.