VORES HISTORIE

Hvem er vi?

Lille Østergade 3.B

7500 - Holstebro
Danmark

Kundeservice har åbent alle hverdage fra kl. 14-16

Du kan altid kontakt os på mail kontakt@shawnlondon.dk - svartid på 1-3 hverdage  

 

Vil du kende årsagen til Shawn Londons succes? Læs med nedenunder;

Garvede kendere af vores brand ved det måske allerede, men hos Shawn London udgiver vi ikke sæsonbetonede kollektioner, men lancerer i stedet nye varer hver anden dag. Vi er overbeviste om, at mange gode gaver gavner mere end få store! Når nye produkter bliver lanceret, vil de blive vist frem på vores sociale medier og nyhedsbreve. Mange af vores produkter vil blive lanceret som limited editions, hvilket betyder, at de kun er tilgængelige i et bestemt antal. Så snart den sidste af sådan et style har forladt vores lager, kommer den aldrig på lager igen. Dette er med til at sikre dig, at du ikke møder en i gadebilledet med samme påklædning. Limited editions betyder ikke prishop, og vil derfor ikke være dyrere end vores andre produkter.

På vores hjemmeside vil det være specificeret, hvilke af vores varer der er limited edition. Så når du forelsker dig i en af disse, vil vi altid anbefale at du handler hurtigt, da det ikke er muligt for os at fremskaffe flere. Måske er den væk næste gang du kigger?

Når du bestiller varer fra vores hjemmeside, vil de ankomme i en af vores specialdesignede æsker, som fortæller at vi går op i de små detaljer. Vi ønsker at skabe mere værdi for vores kunder, og give jer en god oplevelse når i handler online.

Vi skifter løbende æskerne ud, så du vil ikke altid modtage den samme. Vores kunder har ved flere lejligheder tilsendt os billeder, hvor de har gemt vores kasser som samleobjekter. I er for seje!

 

 

KONTAKT OS HER