Konceptet

Årsagen til at Shawn London allerede har over 60.000 følgere på de sociale medier kan du læse nedenunder.

 

 

Garvede kender af vores brand ved det måske allerede, men hos Shawn London udgiver vi ikke sæsonbetonede kollektioner, men lancerer i stedet nye varer hver anden dag.

 

Vi er overbeviste om, at mange gode gaver gavner mere end få store! Når nye produkter bliver lanceret, vil de blive vist frem på sociale medier og nyhedsbreve som denne. Nye lanceringer gælder alle vores produktkategorier, som hele tiden holdes opdaterede.

 

 

 

Nogle af vores produkter vil blive lanceret som limited editions, som betyder, at de kun er tilgængelige i et bestemt antal.

 

Så snart den sidste af disse varer har forladt vores lager, kommer den ikke tilbage igen. Når du køber en limited edition kan du være sikker på, at du ikke møder den samme påklædning på gaden, som du selv har på! Limited editions betyder ikke prishop, og disse udgiver vil ikke være unødvendigt dyrere end andre produkter.

 

På vores hjemmeside vil det være specificeret hvilke af vores mange varer er Limited Editions. Så når du ser disse, kan vi kun anbefale at du handler hurtigt, for næste gang du kigger efter den samme model, er den måske væk?

 

 

 

Når du bestiller varer fra vores hjemmeside, vil de ankomme i én af vores specielt designede emballage kasser, som fortæller at vi går op i de små detaljer, som vi mener skaber mere værdi for kunder.

 

Fra tid til anden, vil dine bestilte varer ankomme i nye udgaver denne emballage. Vores kunder har ved flere lejligheder tilsendt os billeder, hvor de har gemt vores kasser som samleobjekter – og vi er vilde med det!

 

 

Trustpilot
BETALINGSMETODER Du kan betale med VISA, Mastercard, Viabill via vores sikre betalingsløsning
KUNDESERVICE Email: kontakt@shawnlondon.dk
(Svartid 1-3 hverdage)

Telefon: 31 10 24 30
(Åben kl. 14.00-16.00)
LEVERING & RETURNERING Der er fri fragt ved køb over 450,00 DKK. Returnere dine varer inden for 14 dage, og få dine penge tilbage.