Fortrydelsesret

Du kan selvfølgelig fortryde dit køb, selvom du prøver vores produkter på.

 

Vi yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag, du modtager varen. Fortryder du købet, skal vi have modtaget din pakke indenfor 14 dage. Du har pligt til at returnere varen i samme stand og samme emballage, som den er modtaget.

Du kan selvfølgelige fortryde dit køb, selvom du prøver vores produkter på. Du kan altid bare følge vores guide til returnering af produkter.   Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet, eller ved at returnere varen til vores adresse via mail.

 

Beløbet vil blive overført til det kort, du har betalt med, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Det er af sikkerhedsmæssige grunde ikke muligt at oplyse et andet kort, som pengene skal overføres til. Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes tilbage til Shawn London i forsvarligt materiale.

 

 

Trustpilot
BETALINGSMETODER Du kan betale med VISA, Mastercard, Viabill via vores sikre betalingsløsning
KUNDESERVICE Email: kontakt@shawnlondon.dk
(Svartid 1-3 hverdage)

Telefon: 31 10 24 30
(Åben kl. 14.00-16.00)
LEVERING & RETURNERING Der er fri fragt ved køb over 450,00 DKK. Returnere dine varer inden for 14 dage, og få dine penge tilbage.